Skip to main content

Våre forfattere

Christian Réne Wold

Christian Réne Wold (f. 1972) er sosionom av yrke. Han er en av grunnleggerne av Skamløst Forlag og hoveddrivkraften bak Skamløst Nettverk. Wold er tidligere Aschehoug forfatter.

Hans erfaringsbaserte kunnskap som dørvakt, modell, skuespiller og kriminell, gjør ham til en god rollemodell for ungdom som har det vanskelig. Spesielt innenfor rus og kriminalitets­forebyggende arbeid i offentlig og privat sektor. Hans fortid innen flere lysskye miljøer, virker inspirerende og oppbyggende på ungdom – til å snu egne liv.

Simen Ingemundsen

Simen Ingemundsen (f. 1995) er journaliststudent med bachelor i historie. Han har gjennom flere år skrevet bokanmeldelser for «Boktimmy» og for Lokalavisa «Bygdebladet». I 2018 startet han krimfestivalen «Blodig alvor i landsbyen» i Randaberg. Han debuterer som forfatter i år.

Olle Thorvik

Olle Thorvik (f. 1962) er født i Oslo, og var på åtti- og nittitallet en av de mest sentrale aktørene i Oslos uteliv. Han drev stedene Stravinsky, Creml, Kaare Hansen, Kristiania Club og Tea Lounge. Thorvik er utdannet innenfor journalistikk.

Selja Maria Siggerud

Selja Maria Siggerud (f.1984) er utdannet lektor med tilleggsutdanning, med videreutdanning innen spesialpedagogikk. Hun har jobbet flere år i småskolen som spesialpedagog, samt som miljøterapeut i omsorgsboliger for mennesker med psykisk utviklingshemming. Selja er spesielt opptatt av skrive fengende bøker om vanskelige tema, til hjelp for de minste barna.

E. A. Straumsnes

E. A. Straumsnes (f.1975) er utdannet vernepleier med bakgrunn i psykiatri, skole og omsorgsbolig. Blåmandag er hennes første utgivelse på Skamløst Forag. Tidligere verker er blant annet barneboken «Krokodiller og aper kan ikke være venner» og den humorerotiske kortromanen – «Madame Kitty».

Kjell ”Kjaperud” Asperud

Kjell ”Kjaperud” Asperud (f. 1946) er musiker og sanger, kjent fra band som The Cannons og The New Beatnicks. I 1971 ble han Norges første internasjonale rockestjerne, da singelen ”Sultana” lå høyt på listene i England. Sammen med de andre medlemmene i Titanic turnerte han over store deler av verden, og solgte millioner av album. Han møtte kjente musikere som Jim Morrison, Keith Emerson, Frank Zappa og Bob Marley, og vanket i jet set-miljøene i Europa. Han har skrevet boken ”Kjaperud – en rockestjernes erindringer” (2021) sammen med Arvid Skancke-Knutsen. Den handler også om oppvekst og ungdomstid i Oslo.  

Arman Vestad

Arman Vestad (1973) er økonomirådgiver og foredragsholder, og har blant annet vært nasjonal prosjektleder for personlig økonomi i NAV.

Stig Ellingsen

Stig Ellingsen (f. 1958) er forfatter, lærer og filolog. Han har i en årrekke vært en ivrig samfunnsdebattant i flere aviser og har tidligere gitt ut fire krimromaner. En av dem var blant de ti mest solgte e-bøkene i 2010.

Bård Nannestad

Bård Nannestad (f. 1967) er forfatter og sykepleier. Han er vokst opp i Nittedal og bor når i Arendal. Han arbeider som psykiatrisk sykepleier. Nannestad debuterte i 2012 med romanen «Da Henrik Husten kom hjem». For debuten mottok han Sørlandets litteraturpris. I 2019 kom hans andre roman, «Mannen som elsket livet».

Øistein Borge

Øistein Borge (f. 1958) har bakgrunn fra film- og reklamebransjen, der han har jobbet som regissør, tekstforfatter og kreativ leder. I 2016 krimdebuterte Borge med Den syvende demonen, første bok om drapsetterforsker Bogart Bull. I 2017 utkom oppfølgeren Det som aldri dør (nominert til Riverton-prisen 2018). Deretter fulgte Jeg er nummer 13 (2019) og Bastarden (2020). I tillegg til Riverton-prisen, har forfatteren også vært nominert: Mauritz Hansen-prisen, Stavanger Bys bokpris og ARK-prisen (to ganger).

Ulf-André Bjerkøe

Ulf-André Bjerkøe (f. 1974) drev på slutten av 90-tallet Bullseye Gruppen, et mediebyrå som favnet alt fra reklamekampanjer til design av hjemmesider, salg av annonser og fastlinjer, til bryllupsshow og motevisninger med egne nettportaler og redaksjon. Var den første til å arrangere Fashion Awards i Kværnerhallen 2001, direktesendt på TVNorge med konserter, prisutdelinger og show.

Er i dag driftssjef i arbeidskraftselskapet POWR AS, og en sentral støttespiller i Skamløst Nettverk. Debuterer som forfatter i samarbeid med Christian Réne Wold, og har, som ham, lagt sin tid som fengselsfugl bak seg. Han har hatt redaktøransvar på flere av våre utgivelser. Nå deler han sine gode og dårlige erfaringer med ungdommene, samt har et arbeidstreningsprogram for tidligere straffedømte og vanskeligstilte, i selskapet Hold deg på matta.

Arvid Skancke-Knutsen

Arvid Skancke-Knutsen (f. 1964) har vært skribent i mer enn 40 år, blant annet for musikkaviser som Puls, Rock Furore og Ballade. Han har skrevet flere kritikerroste bøker om musikk, blant annet om Seigmen og Quartfestivalen. Hans forrige bokutgivelse var ”Da musikken stilnet” (2020), som handler om korona-pandemien og musikklivet i Norge. Han har vært oversetter og musiker, og er fast skribent for Musikkmagasinet til Klassekampen.  Sammen med Kjell Asperud har han nå skrevet boken ”Kjaperud – en rockestjernes erindringer” – en svært underholdende reise gjennom norsk og internasjonal musikkhistorie.

Morten N Daae

Morten N Daae (f.  1969) er manusforfatter og dokumentarfilmskaper, og har blant annet vunnet Gullruten for beste dokumentar for «Min datter terroristen».

Våre forfattere

Her er vi!

Skamløst Forlag AS
Stanseveien 16
0975 Oslo

Postadresse

PB. 59 Tåsen
0801 Oslo

Kontakt oss!

  • +47 973 12 973
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skamløst Forlag AS

Org. nr. NO 922 794 383 MVA 
Bank 2050.45.44363
VIPPS 57 13 08